PC2

Bang voor de tandarts? Kies voor PC2

Ben je bang voor de tandarts? Zoek dan naar een praktijk waar ze daar mee om kunnen gaan. Zoals bijvoorbeeld PC2 tandartsen in Eindhoven. Deze grote praktijk heeft meerdere tandartsen, mondhygiënisten en preventieassistenten in dienst. Je kunt bij PC2 tandartsen zelf kiezen door wie je behandeld wil worden, zodat jij je op je gemak kunt voelen. Daarnaast wordt er extra tijd besteed voor patiënten die bang zijn voor de behandeling of de tandarts in het algemeen. Kijk hier voor meer informatie over PC2 tandartsen in Eindhoven.

Angst voorkomen bij kinderen

Je kunt angst voor de tandarts grotendeels voorkomen bij kinderen door ze vanaf jonge leeftijd mee te nemen naar de praktijk. Dan wennen ze aan de omgeving, zonder hierbij meteen aan pijnlijke herinneringen te denken. PC2 tandartsen raadt dit ook aan voor je kinderen. Wanneer je zelf alsnog angst hebt, kun je dit aangeven bij je tandarts. Bij PC2 wordt dan de tijd genomen om te bespreken wat er nodig is om jou op je gemak te laten voelen. Pas als daar alles aan gedaan is, zal de tandarts beginnen met de behandeling. 

PC2

Persoonlijke aandacht en inschrijven

De tandartsen bij PC2 zorgen dat ze bij blijven met hun kennis en materialen en hebben daarnaast persoonlijke aandacht voor hun patiënten. Dat maakt dat het een fijne tandartsenpraktijk is. Als je overweegt om over te stappen naar PC2 tandartsen, kun je je gemakkelijk aanmelden via de website en het aanmeldformulier. Als je liever telefonisch contact hebt met de praktijk, kun je je ook op die manier aanmelden als nieuwe patiënt. Je kunt meestal binnen een aantal werkdagen al terecht voor je eerste afspraak.