advies

Fijne afspraak bij hypotheekadviseur Uden

advies Snel geregeld

Al een tijdje waren wij op zoek naar een goede hypotheekadviseur Uden. Toen wij uiteindelijk van vrienden hoorden dat wij echt bij Schampers Hypotheekadvies moesten zijn, hadden wij al snel een afspraak gebeld. Ik moest alleen even bellen en zij stonden al direct voor ons klaar. Er werd mij naar bepaalde informatie gevraagd, die ik toen online kon doorsturen. Zij zouden onderzoek doen en over twee weken konden wij dan even langs komen om het een en ander te bespreken. Nou moet ik zeggen, die afspraak was erg fijn!

Nog nooit zijn wij zo duidelijk en concreet geholpen door een hypotheekadviseur. Deze hypotheekadviseur uit Uden wist precies wat hij moest zeggen, zodat alles ook voor ons duidelijk en logisch was. Hij had zich erg betrokken bij onze situatie en ging vol passie aan het werk. Het was duidelijk dat hij al lang in het vak zat en specialistische kennis had. Dat geeft zo een groot gevoel van vertrouwen!

Na een kort aantal weken had de adviseur een mooi advies voor ons opgesteld waarmee wij naar de bank konden gaan. Daar hebben wij ook verschillende afspraken gehad en nu is alles duidelijk om verder te kunnen gaan met het kopen van een huis! Wij zijn erg enthousiast.