Durea damesschoenen

Nieuwe Durea damesschoenen!

Ik heb al vaker Durea damesschoenen besteld. Deze heb ik toen zo lang gedragen, dat ze op een gegeven moment niet meer toonbaar waren. Dit geeft wel meteen aan hoe lekker die schoenen liepen, want ik wou ze eigenlijk elke dag wel aandoen. Gelukkig is er nu een nieuw paar naar me onderweg. Ik hoop dat ze net zo lekker lopen als de vorige, maar daar ga ik wel vanuit.

In de winkel

Ik had deze Durea damesschoenen al in de winkel gezien, maar helaas liep onze parkeermeter toen af. Ik Durea damesschoenenhad zoveel spijt achteraf dat ik ze niet ben gaan passen, maar een verkeersboete zaten we ook niet op te wachten. De winkel waar ik toen was heeft gelukkig ook een webshop met een heel groot assortiment. Het was ook wel even een opluchting toen ik zag dat ze mijn maat nog hadden. Blij als een kind heb ik ze meteen besteld.

Onderweg

Ik volg mijn bestelling altijd online en het ziet ernaar uit dat ze vanavond al binnenkomen. Dat is een erg snelle verzending. De betaling aan Van Bommel ging ook gemakkelijk via iDeal, dus dat was fijn. Ik zou iedereen aanraden om even naar de winkel of webshop te gaan!