versano

Kennen jullie deze webshop voor leren jassen dames al?

versano Nieuwe webshop gevonden!

In mijn vrije tijd besteed ik veel tijd achter mijn computer. Soms doe ik spelletjes maar ik surf ook graag op het internet. Dan vind ik vaak nieuwe webshops of inspiratie artikelen voor mijn huis bijvoorbeeld! Ik vermaak mij altijd goed en laatst heb ik dus een nieuwe webshop voor leren jassen dames gevonden!

Ik moet zeggen dat ik zelf niet eerder leren jassen dames heb gekocht, maar bij andere vind ik ze altijd wel mooi staan. Daarom wilde ik toch eens de gok wagen en een leren jas bestellen. Bij Versano heb ik een goede kwaliteit leren jas besteld die ook nog eens een mooi prijsje had. Vervolgens wist ik natuurlijk niet waarmee ik dat precies het beste kon combineren. Daarom heb ik toen nog even verder gezocht op het internet. Op een gegeven moment kwam ik websites tegen die van jonge meiden waren die precies laten zien hoe je een leren jas kunt stijlen. Dat was heel leuk om te zien en ik moet zeggen, zelf zie ik er nu ook goed uit!

Nu ik weet waar ik mijn leren jas mooi mee kan dragen, draag ik hem ook heel vaak. Soms is het er zelfs al iets te warm voor, maar dat maakt mij niet uit!