Met de Maxi Cosi Axiss zit jouw kind altijd veilig in de auto

De Maxi Cosi Axiss is een erg praktisch autostoeltje waarmee je altijd verzekerd bent dat je kind optimaal beschermd mee kan in de auto. Veiligheid is één van de belangrijkste dingen die je als ouder kan bieden aan je kind. Zeker als je de weg opgaat is het erg belangrijk om ervoor te zorgen dat dit met zo min mogelijk risico gebeurd. Door de geringe lengte van jonge kinderen zijn de standaard zitplaatsen in een auto niet geschikt. Ze zitten veel te laag waardoor de kans op letsel bij een aanrijding sterk verhoogd is. Onder andere de gordel zit op de verkeerde plaats. Normaal gesproken zit deze voor de borst langs maar bij jonge kinderen zit deze vaak hoger. Hierdoor biedt deze geen bescherming bij een aanrijding van voren en kan het zelfs de oorzaak zijn voor extra letsel omdat de gordel vaak voor de keel langsloopt. Het aanschaffen van een goed kinderstoeltje is daarom cruciaal als jij met een gerust hart op pad wilt met jonge kinderen. De Maxi Cosi Axiss is geschikt voor kinderen vanaf 9 maanden tot 4 jaar. Maxi Cosi is al meer dan 30 jaar een begrip als het aankomt op babyspullen. Veiligheid staat hoog in het vaandel en het bedrijf is al meerder malen onderscheiden met prijzen voor de meest veilige en betrouwbare babyproducten. Als bezorgde ouder zit je altijd goed met de producten van Maxi Cosi.

Maxi Cosi Axiss

Veiligheid is het allerbelangrijkste

De Side Protection technologie zorgt ervoor dat jouw kind optimaal beschermd is tegen aanrijdingen van de zijkant. Uit onderzoek is gebleken dat bij ongeveer 25% van de aanrijdingen met een auto de impact aan de zijkant plaats vindt. Daarom is het zeker niet onbelangrijk dat er extra maatregelen worden genomen om te voorkomen dat dit soort aanrijdingen tot ernstig letsel leiden. Met de Maxi Cosi Axiss ben je verzekerd van optimale bescherming voor je kind wanneer je met de auto van de zijkant wordt aangereden. Als extra controle is er een ingebouwde kleurenindicator waarop je kan zien of je het kinderstoeltje correct hebt geïnstalleerd. Daarmee ben je ervan verzekerd dat het stoeltje niet los zit en kunnen kinderen altijd veilig plaatsnemen in een Maxi Cosi Axiss. Helemaal omdat je met de gordelspanner de gordel extra vast kan aantrekken. Door de gordelgeleiders kan de gordel afgesteld worden op de juiste hoogte.

De Maxi Cosi Axiss is erg slim ontworpen

Maxi Cosi staat voor veiligheid. Maar ook comfort en gebruiksgemak worden zeker niet vergeten. De Maxi Cosi Axiss heeft bijvoorbeeld de mogelijkheid om 90 graden te draaien. Dit is uiteraard erg handig om je kind in en uit het stoeltje te tillen. Daarnaast is de stoel af te stellen in acht verschillende posities. Deze gaan van rechtop zitten tot achterover liggen in de slaapstand. Dit gebeurt allemaal met een erg handig systeem zodat je de zitstand altijd soepel en eenvoudig aan kan passen. Door de verhoogde zitpositie van het kind kan hij of zij uit het raam kijken waardoor een autorit een stuk leuker wordt.