Gezond blijven kan met Haptonomie Wei

Over het bedrijf

Gezond blijven lijkt soms gemakkelijk, maar terwijl je met iets bezig ben kunnen er allerlei dingen spelen waar je niet van bewust bent.
Last van ineens komende spierpijn, koppijn of misschien wel krampen? Dit kunnen tekens zijn dat er iets speelt in je lichaam, zoals stress. Haptonomie Wei is erop ingesteld om alsmaar door te gaan met gezond blijven, want dat is nog niet zo gemakkelijk.

Haptonomie Wei helpt je om te luisteren naar je lichaam, je te leren om in het moment te leven en bijvoorbeeld je vermogen te herstellen.
Dit is voor zowel volwassenen als voor kinderen.

Mijn ervaring

Ik wilde gezond blijven en ben naar sites gaan zoeken, je kwam dan heel snel op site’s uit van afvallen. Dit is niet wat ik zocht, want ik probeerde dieper in mezelf te graven, bijvoorbeeld wat zal die steeds terugkomende hoofdpijn kunnen zijn.
Op een gegeven moment kwam ik uit op de site van Haptonomie Wei. Ik was erg blij dat ik gevonden had wat ik wilde en ik heb een afspraak gemaakt. Ik heb mijn klachten verteld en de werknemers van Haptonomie Wei heeft me geholpen om toch beter naar mijn lichaam te luisteren. Nu moet ik met hevige koppijn thuis blijven in plaats van naar mijn werk gaan. Lastig, maar door Haptonomie Wei kan ik dit.