betaalbare implantaat

Een betaalbare implantaat? Ga naar het buitenland!

Wanneer jij op zoek bent naar de mogelijkheden van een betaalbare implantaat, dan ben je op deze blog aan het juiste adres. Ikzelf heb ervaring met het laten plaatsen van een implantaat in het buitenland en ben hier zeer over te spreken. Wil je weten waarom? Lees dan snel verder!

betaalbare implantaatHoog kostenplaatje

Ik had een implantaat nodig, maar niet voldoende geld om dit te kunnen bekostigen. Om een beeld te krijgen van de behandeling en het kostenplaatje ben ik langs geweest bij een gespecialiseerde tandartsenpraktijk. Daar werden foto’s gemaakt en uitgelegd hoe de behandeling in zijn werk zal gaan. Totale kostenplaatje? Ruim 2500 euro! Ik schrok, waar haal ik zoveel geld vandaan?! Ik heb geen tandartsverzekering en kan dit bedrag onmogelijk zelf ophoesten. Bestaat er ook zoiets als een betaalbare implantaat?

Naar het buitenland

Iemand wees mij op Health Tavellers, een organisatie die tandheelkundige behandelingen aanbiedt in Roemenië, het buitenland dus! Natuurlijk was ik in eerste instantie sceptisch, want is dat wel echt goed, zo’n behandeling in het buitenland? Maar de meneer dan de organisatie legde alles rustig uit en verzekerde mij ervan dat het plaatsen van de implantaat net zo vakkundig gebeurt, maar dan tegen een veel lagere prijs. Alles wordt geregeld voor je. Niet alleen de behandeling in Roemenië, ook vliegtickets en een hotel wordt voor je verzorgd. Ik besloot er voor te gaan! De behandeling is vlekkeloos verlopen en heb geen last van complicaties gehad. Een betaalbare implantaat is dus zeker mogelijk!