salestopics-logo

Cursus commerciële vaardigheden

Al een tijdje ben ik op zoek naar een cursus commerciële vaardigheden. Deze cursus commerciële vaardigheden zoek ik niet voor mij alleen, maar ook voor het personeel dat met klanten te maken heeft. De laatste tijd merkte ik dat wij het moeilijk vonden om overtuigend op de klant over te komen. Het lukte ons bijna niet om bij de klant een behoefte te creëren voor de producten. Hierdoor ben ik dus op zoek gegaan.

Cursus

Van een goede bekende van mij had ik begrepen dat hij ongeveer hetzelfde heeft ervaart met zijn bedrijf. Voor hem was de oplossing om een cursus commerciële vaardigheden te volgen met zijn personeel. Tijdens de cursus worden verschillende technieken aangeleerd en uitgelegd. Volgens de ervaring van die bekende van mij heeft dit ervoor gezorgd dat de omzet is verhoogd.

Sales-Consultancy-300x199Zoals ik dit hoorde was dit precies waar ik naar op zoek was en daarom heb ik een afspraak gemaakt bij hetzelfde bedrijf om te kijken of dit echt bij mijn bedrijf past. Tijdens het gesprek met iemand van SalesTopics ben ik tot de conclusie gekomen dat dit precies is wat ik zocht. Zelf heb ik aangegeven waar ik dacht dat de aandachtspunten lagen en daar gaan wij volgende week mee aan de slag!