Autorijlessen bij Osseforth

Mijn zus heeft al haar autorijlessen gevolgd bij Osseforth. Aangezien zij binnen 26 lessen al haar examen haalde, wilde ik ook graag bij Osseforth autorijles nemen. Ik ben toen gaan kijken op de website en heb vervolgens een pakket van 20 lessen besteld samen met theorie en praktijkexamen. Mijn theorie wilde ik zo snel mogelijk halen, aangezien het tijdens praktijk dan stukken makkelijker is omdat je bepaalde regels weet. Bij het afnemen van mijn pakket kreeg ik een telefoontje om vervolgens de eerste afspraak in te plannen.

Eerste rijles

Toen mijn instructeur mij ophaalde was ik erg zenuwachtig, omdat alles nieuw is. Naar mate de les voelde het steeds vertrouwder en verliep de rijles steeds beter. Tijdens het lessen werd ik continue geholpen. De zwakken punten werden gelijk aangepakt zodat het in de toekomst niet maar zal gebeuren. Doordat ik een goede rijinstructeur had was ik met 27 rijlessen al klaar. Het lessen ging uitstekend. Zo slaagde ik in een keer voor mijn theorie en praktijkexamen. Dat heb ik voornamelijk te danken aan Osseforth.

Op de website vindt je veel informatie over het bedrijf. Ze zijn ontzettend allround, dus neem gerust een kijkje. Voor vragen over autorijlessen zijn ze telefonisch bereikbaar en via de mail.