De zomer staat voor de deur!

Het is bijna juni! Hoewel het weer nog niet echt mee zit, staat de zomer toch echt voor de deur. Heb jij al een vakantie gepland? Ga je naar het buitenland of blijf je thuis? In beide gevallen is het goed om je voor te bereiden.

De afgelopen zomerseizoenen is het heet geweest in ons land, erg heet. Iedere zomer de afgelopen jaren hebben we minstens één keer te maken gehad met een hittegolf. De temperatuur kon zelf oplopen tot 35 graden! Of we dit jaar weer een hittegolf gaan krijgen is lastig te voorspellen, zoals het er nu naar uit ziet buiten, zou je misschien denken van niet. Maar we moeten er ons toch op voorbereiden, want warm zal het vast en zeker wel gaan worden! En wat doe je met warm weer? Juist, naar het zwembad. Of je nou een echte zwemliefhebber bent of niet, je kunt natuurlijk ook heerlijk aan de kant zitten op een ligbedje of handdoekje en genieten van het warme weer. Bij echte felle zon en warmte moet je niet vergeten een parasolletje mee te nemen. Zo zorg je wel voor voldoende schaduw en kun je voorkomen dat je binnen een half uur verbrandt.

Ga je graag het zwembad in? Neem een opblaas luchtbedje mee! Tegenwoordig heb je hele hippe luchtbedden in de vorm van een avocado, watermeloen, pizza, ijsjes en meer. Ook de flamingo zwemband is al een aantal jaren, én dit jaar ook weer, enorm populair. Met deze mooie roze zwemband steel je helemaal de show in het water! Zeker met heel warm weer is het heerlijk om lekker in het water te liggen op je opblaasflamingo. Neem af en toe een duik tussendoor voor de nodige afkoeling!

Ga je naar het buitenland? Neem je opblaas luchtbed dan met je mee! Zo kun je niet alleen in eigen land van het artikel genieten, maar ook als je ergens anders bent en naar het plaatselijke zwembad of naar de zee wilt gaan.