logo

Goede tip voor een horeca parasol

Als ondernemer is het belangrijk om duurzame producten aan te schaffen. Op deze manier weet je zeker dat de investering die je maakt zich uiteindelijk ook uit gaat betalen. Laatst had ik een horeca parasol besteld bij een bedrijf dat echt een verschrikkelijke service had. De parasol was binnen een maand stuk en het bedrijf wilde niks vergoeden. Uiteindelijk heb ik met heel veel moeite mijn geld terug kunnen krijgen en daarom ging ik op zoek naar een goed bedrijf voor de horeca parasol.

Xterior

Het bedrijf dat ik voor de nieuwe horeca parasol heb benaderd is Xterior. Van veel mensen had ik goede verhalen gehoord en daarom heb ik besloten om een bestelling bij het bedrijf te plaatsen.

horeca-parasolsDe prijzen van de parasol waren zelfs goedkoper bij dit bedrijf en ik moet zeggen dat ik heel erg tevreden ben met de kwaliteit. Alles werkt prima en de communicatie met het bedrijf is tot nu toe alleen maar goed gegaan.

Er moeten ook nog een aantal windschermen worden besteld voor op het terras. Het lijkt mij daarom een goed idee om de windschermen bij Xterior te bestellen, zodat ik zeker weet dat alles goed gaat komen!