teamuitjes

Interessante teamuitjes

Voor interessante teamuitjes, moet je beslist eens op de website van VVC Adventure kijken. Hier heb je de keuze uit meer dan 100 activiteiten en dit is allemaal op eigen terrein. Dit terrein heeft meerdere locatie waar een andere activiteit kan worden gedaan. Ook is er een bbq plein waar iedereen aan het einde van de dag lekker een stukje vlees, salade of een broodje kunnen eten. Maar voordat het zover is moeten er eerst de nodige activiteiten plaatsen vinden. Althans moeten is een groot woord, maar ik weet zeker dat het moeilijk is om aan de kant toe te kijken, wanneer jouw collega’s zich vermaken op de baan.  teamuitjes

Wat een super dag

Nadat bekend was geworden dat ons bedrijf bezig was om teamuitjes te gaan regelen was iedereen benieuwd wat wij deze keer gingen doen. Maar tot op de dag van vandaag heeft de directie nog niets verteld over hoe en wat. 

Gisteren hebben wij dan eindelijk te horen gekregen waar wij dit jaar naartoe gaan en ik moet zeggen dat het allemaal zeer interessant klinkt. Dit jaar gaan wij naar de locatie van VVC Adventure en daar gaan wij aan meerdere activiteiten deelnemen. Onder andere een hindernisbaan met negen verschillende attracties.