Gevaarlijke stoffen lijst

Wees op de hoogte van de gevaarlijke stoffen lijst

Als jouw bedrijf met bijtende of gevaarlijke stoffen werkt is het belangrijk dat je op de hoogte bent van gevaarlijke stoffen lijst. Op deze lijst staan de stoffen die een speciale behandeling vereisen. De medewerkers van Denios kennen alle stoffen die op de gevaarlijke stoffen lijst te vinden zijn en weten alles van deze stoggen af. Ze staan klaar om jou en je medewerkers te helpen met de opslag en bewerking van deze stoffen.

Gevaarlijke stoffen

Gevaarlijke of bijtende stoffen eisen een speciale behandeling voor de veiligheid van jou en je medewerkers. Het is belangrijk dat je hier rekening mee houdt, en waar nodig hulp bij inschakelt. Denios is wereldwijd marktleider op het gebied van het opslaan en bewerken van bijtende en andere gevaarlijke stoffen. Denios heeft de producten om dit zo veilig mogelijk te doen, en levert ook hulp bij deze handelingen. Veiligheid staat voorop bij gevaarlijke stoffen en het is zaak dat jij en je medewerkers dit ook waarborgen.

Producten

De producten die Denios aanbiedt variëren van oogdouches tot brandwerende opslagvoorzieningen. Omdat gevaarlijke stoffen samen een groot risico vormen wordt er ten sterkste aangeraden om hier zo veilig mogelijk mee om te gaan. Soms kan dit betekenen dat er een uitpandige opslag wordt aangeraden. Als je vragen hebt over Denios haar diensten en/of producten aarzel dan zeker niet om ze te stellen en neem vandaag nog contact op.