Claudia Zuiderwijk over de vierde industriële revolutie

Afgelopen week kwam ik een artikel tegen op de website van de KvK. Het artikel ging over ondernemers die een bedrijf wilde starten of net gestart zijn. In het artikel had ik gelezen dat er allerlei vernieuwingen zijn. Zo wilde ze MKB-ondernemers mee laten profiteren van de stormachtige industriële revolutie. Ik vond het artikel zo interessant dat ik allerlei informatie op ben gaan zoeken over Claudia Zuiderwijk. De informatie die ik had verzameld heb ik allemaal gelezen.

Informatie

Uit de informatie blijkt dat de KvK uitstekend bezig is met het verbeteren van de website en meedenkt in het belang van de ondernemers. Zowel voor starters als voor ervaren. Zo hebben ze een aantal challenges opgestart om ondernemers en studenten uit te dagen. Uiteraard zit daar ook een leuke prijs aan verbonden.

Smart Industry

De KvK wil ondernemers zoveel mogelijk informatie geven over Smart Industry. Door zoveel mogelijk informatie te delen hopen ze zoveel mogelijk ondernemers te steunen op zakelijk gebied. Zo zie je maar dat de KvK het beste met iedereen voor heeft. Uiteraard zijn ze voor vragen telefonisch bereikbaar en via de mail. Maak hier ook zeker gebruik van!