lokale online marketing

Bij dit bedrijf liet ik lokale online marketing doen

lokale online marketing

Makkelijk een bedrijf inschakelen

Als ondernemer heb je gauw de neiging alles zelf te willen doen. Althans, alle werkzaamheden binnen je eigen bedrijf te verrichten. Natuurlijk om zoveel mogelijk winst te maken. Echter is dit niet altijd mogeljik en daar ben ik op de harde manier achter gekomen. We hadden geen marketing afdeling, dus ik heb andere medewerkers gevraagd zich in lokale online marketing te verdiepen. Na een tijdje zijn mijn werknemers aan de slag gegaan met de kennis die ze vergaard hadden, maar na een aantal maanden hadden we nog steeds geen resultaat. Regiopromotor kon gelukkg inspringen en zorgde al snel dat er wel resultaat was. Dit bedrijf is erg fijn voor als je je lokale online marketing moet uitbesteden. Zo kan je je mederwerkers het werk laten doen waar ze goed in zijn en hoef je geen tijd te verspillen. Tijd verspillen is namelijk ook geld verspillen.lokale online marketing

Mijn website wordt onderhouden

Mijn website wordt nu goed onderhouden en periodiek op zoekresultaten geoptimaliseerd. Ik merk dat er nu meer klanten zijn in de regio waar wij opereren en dat is alleen maar gunstig! Deze klanten zijn namelijk sneller geneigd terug te keren naar een bedrijf dat ze kennen en in de buurt zit. Win-win situatie dus!

Lokale online marketing heeft voor ons echt een uitkomst geboden; we kunnen ons zelf richten op waar we goed in zijn en Regiopromotor zorgt ervoor dat de klanten blijven komen en onze inkomsten groeien.