Vliegengordijnen, dé oplossing tegen insecten in huis

Vliegengordijnen zijn niet voor niets populair en zie je vooral in de zomer. De gordijnen zijn ideaal om insecten mee buiten de deur te houden. Een effectieve en goedkope oplossing voor ongewenste insecten in huis. Gelukkig is een vliegengordijnen ook diervriendelijk en sla je dus eigenlijk twee vliegen in één klap. Niet letterlijk natuurlijk. Een vliegengordijnen ziet er daarnaast ook leuk uit en kan een extra zomers gevoel geven als je de tuin in loopt. Soms hoor je ook een prettig en rustgevend geluid als je door het gordijn loopt. 

Vliegengordijnen voor iedereen


Vliegengordijnen zijn te bestellen in een aantal kleuren, maten en zijn gefabriceerd met diverse materialen. Daarbij heb je de keuze uit gordijnen met allerlei patronen en verschillende dessins. Daardoor kan iedereen zijn of haar perfecte vliegengordijn uitkiezen. De gordijnen kunnen gebruikt worden in de voordeur, achterdeur maar ook voor onder andere je caravan. Ook draadjesgordijnen zijn erg populair. De gordijnen gaan jarenlang mee en zijn van hoge kwaliteit, zoals ook de hulzengordijnen en het PVC vliegengordijn. Met deze gordijnen maken insecten geen schijn van kans om naar binnen te komen. De montage en het onderhoud van de gordijnen kost weinig tijd en dit maakt een vliegengordijn erg efficiënt.  

Het vliegengordijnen magneet


Een handig vliegengordijn wat sluit na het doorlopen zonder daarvoor iets te hoeven doen en lichtdoorlatend is, is het vliegengordijn magneet. De materiaaldikte van dit gordijn is 60 m2 is het gordijn is ook te bestellen in schuifpui formaat. Deze gordijnen zijn zeer eenvoudig te bevestigen zonder boren of schroeven, wat prettig is voor je kozijnen. Het is bij deze gordijnen alleen mogelijk om deze op de kozijnen te bevestigen. 

Zelf een vliegengordijn in elkaar zetten

Aan de hand van een doe-het-zelf of een kant-en-klaar pakket kun je je eigen vliegengordijn installeren. Bij deze bestelling ontvang je een handleiding en alle benodigde onderdelen zodat je een perfect vliegengordijn kunt maken.