spanplafonds

Hier hebben zij twee verschillende soorten spanplafonds

Steeds wanneer ik bij mijn vrienden ben erger ik me aan hun plafond. Gelukkig hebben zij dit zelf ook door en zijn zij al online aan het zoeken naar een oplossing. Zij wonen dan ook in een oud huis en wisten van te voren dat er nog veel aan moest gebeuren. Omdat andere dingen voorrang hadden hangt het plafond er zo dus al een lange tijd bij. Je ziet dan ook enkele scheuren in de muur en dat is natuurlijk geen gezicht.

spanplafondsDit is dan ook de reden waarom zij meerdere spanplafonds gaan plaatsen. Voor de mensen die niet precies weten wat dit is. Het zijn eigenlijk een soort van doeken die je boven in hangt. Hiermee verberg je dus alle eventuele scheuren en andere dingen die zo’n plafond lelijk maken.

Deze site is een aanrader

Kennen jullie de website hmdspanplafonds.nl al? Volgens mij vrienden zijn hun een echte aanrader op gebied van plafond restauratie. Zij leveren goede producten en dat tegen een lage prijs. Omdat hun budget dan ook niet zo groot was, waren zij blij uitgekomen te zijn op deze website. Wanneer je zelf naar de website gaat zul je zien dat zij twee verschillende typen hebben, namelijk polyester en pvc. Elk heeft natuurlijk zijn eigen voordelen. Voor advies hierover verwijs ik je dan ook graag door naar hun website.