logo

Gezocht op: schuur verwarming

Sinds een aantal maanden verbouw ik diverse producten zelf voor bij ons in het restaurant. Het zorgt ervoor dat producten lekkerder zijn en de klanttevredenheid dus omhoog gaat. Bij de Growexpert heb je ontzettend veel producten. Je kunt het zo gek nog niet denken of ze hebben het. Over het gehele assortiment zijn ze ook erg voordelig en als je het vergelijkt met overige aanbieders al helemaal.

Ik wilde graag een schuur verwarming aanschaffen, omdat het nu kouder word. Zo kunnen de groentes toch optimaal groeien. Gelukkig hebben ze bij de Growexpert alles. Je kunt er dus altijd voor terecht. Ook voor advies zijn ze altijd bereikbaar. Gelukkig hebben alle producten een goede omschrijving. Zo wist ik precies welke ik moest hebben. Het bestellen verliep erg eenvoudig. Alles staat duidelijk omschreven en in de webshop hebben ze een uitstekend bestelmodule geïntegreerd. Dit maakt het klanten erg gemakkelijk!

Goede servicelogo

Binnen 2 dagen kreeg ik mijn bestelling al binnen. Keer op keer krijgen ze het voor elkaar om producten snel te leveren. Dat er erg fijn, omdat je op die manier op een bedrijf kunt bouwen. Het is daarom ook echt een aanrader om je producten bij de Growexpert te halen.

De schuur verwarming beschikt over uitzonderlijke kwaliteiten!