Voor goed interieuradvies Rotterdam ga je naar + Light & Living

Wanneer je op zoek bent naar een goed interieuradvies Rotterdam dan ga je naar + Light & Living. De stijl die hier wordt gebruikt kenmerkt zich door de verschillende materialen en structuren die hier worden gebruikt. Door gebruik te maken van verschillende soorten accessoires in huis kan je woning er heel anders door uit gaan zien.

Sinds wij op zoek zijn naar materialen om ons huis wat warmer aan te kleden kwamen bij + Light & Living terecht. Wij hebben onze ogen hier uitgekeken zoveel keuze had je hier. Alles vonden wij even mooie en prachtig, maar om hier een keuze uit te maken is haast onmogelijk.  bezel-hairstyle-man-mode-157842

Wij hebben een gezellige woonkamer gekregen

Gelukkig kregen wij al snel hulp van een van de medewerkers voor een goed interieuradvies hier in de winkel in Rotterdam. Hier kregen wij al vele leuke accessoires te zien welke waren ontworpen door kunstenaar Boudewijn van Lexmond. Deze kunstenaar weet een manier om uit een stukje klei de ziel van een dier bloot te leggen.  

Ondertussen hebben wij met beide handen het interieuradvies aangepakt. Wij hebben onze woonkamer door simpel een paar accessoires te plaatsen omgetoverd tot een zeer gezellige ruimte, een ruimte waar wij nu graag in zitten. Ben je ook op zoek naar leuke accessoires voor in je huis, ga dan eens bij  Light & Living langs.