Een hemd als statussymbool

Comfortabel is het toch niet.

Je kent ze wel, de mannen die met opgeheven hoofd het kantoorgebouw binnen wandelen, hun haar strak gekamd en in de perfecte hoek omhoog gezet met 100 gram wax. Een strak wit hemd aan, en vaak nog eens een veel te opvallende das… Wel dit waren de mannen die 30 jaar geleden dachten dat ze zo het snelst naar de top van de ladder konden klimmen. Alleen durfden ze nooit toegeven dat zo’n hemd eigenlijk niet zo comfortabel was als ze lieten uitschijnen. Ze waren zo blij wanneer ze in de auto kwamen en weer iets comfortabeler aan konden trekken.

De revolutie

Een nieuwe tijd is aangebroken.

De populatie van de middenklasse was nog nooit zo groot als vandaag. Mensen vinden een goede baan en klimmen op eigen tempo omhoog binnen de bedrijfshiërarchie. Het grote verschil is dat mensen tegenwoordig eerst aan hun comfort denken. De polo combineert de stijl van een hemd, met het gemak van een t-shirt. En al zeker een Fred Perry polo De meeste mensen durven tegenwoordig met een stijlvolle polo ook naar kantoor trekken. Een grote verandering is dat dit nu ook sociaal wordt aanvaard. Designer polo’s, met in het bijzonder de Fred Perry polo werden een nieuw statussymbool.

Waarom een Fred Perry polo kiezen?

Omdat jij kijkt naar de prijs/kwaliteit verhouding!

Fred Perry polo’s worden gemaakt van kwaliteitsvolle materialen. Je ziet aan de ontwerpen meteen dat deze meer zijn dan zomaar een polo. Je merkt dat ze effectief zijn gecreëerd om zelfvertrouwen uit te stralen. Om gekleed over te komen, zoals een hemd, maar toch ook comfort te bieden voor de gebruiker! En wetende dat een designerhemd zelfs vaak dubbel tot drie keer zoveel kost, moet je niet meer twijfelen! Meer en meer wordt kantoorwerk ook vervangen door home-working, hiervoor is een polo ook veel geschikter. Of ga jij onder de middag een spaghetti bolognaise in mekaar flansen met je witte hemd? Gegarandeerd plekken!