Doppers

Doppers voor minder plastic afval

Plastic is er veel en we gooien nog veel meer weg. Om dit tegen te gaan en de plastic afvalberg te verkleinen kun je zelf gebruik maken van een herbruikbare fles zoals een Dopper. Doppers kun je steeds opnieuw vullen zodat je niet iedere keer een nieuwe plastic fles neemt die je na gebruik toch weer weggooit.

Kenmerken van de Dopper

Een Dopper is een Nederlands product en de hervulbare fles wordt op een milieuvriendelijke wijze geproduceerd. De drinkfles is voorzien van een dop waarmee je deze altijd goed kunt afsluiten zodat lekken voorkomen wordt maar je er ook gemakkelijk uit kunt drinken. Indien gewenst kan de dop ook vervangen worden door een speciale sportdop.

Altijd na te vullen

De Dopper heeft als grote voordeel dat je deze kunt vullen met verschillende dranken die je op die manier eenvoudig meeneemt voor onderweg. Het bespaart niet alleen op plastic maar ook voor je portemonnee is het gunstig omdat je gewoon iets te drinken meeneemt van huis en niet ergens onderweg wat hoeft te gaan kopen, hetgeen veel duurder is.

Een bedrukte Dopper als relatiegeschenk

Een Dopper wordt vaak als relatiegeschenk gebruikt. Het is een duurzaam product maar daarnaast ook handig in het gebruik. Als ondernemer kun je er dan voor kiezen de Dopper te laten bedrukken. Zo geef je de ontvanger niet alleen een nuttig product maar maak jij er als ondernemer ook meteen reclame mee. Een dopper kan zowel op de dop als op de gehele fles in full colour bedrukt worden. De fles zelf is in verschillende kleuren te koop zodat je er altijd wel eentje kunt vinden die je mooi vindt of die bijvoorbeeld bij de kleuren van je bedrijf past. Kijk altijd goed wat de mogelijkheden zijn zodat je een geschenk geeft waar mensen ook echt wat aan hebben.