laptop

De beste tips voor het opstarten van een website

Ben jij van plan om een website te starten alleen weet je niet zo goed hoe en met welke soort software dit kan en hoe je hiermee kan beginnen? Hier zijn een aantal tips voor jou om te starten met jouw website!

Een website bouwen met wordpress hosting

Wat is wordpress? WordPress het populairste management systeem ter wereld. Wel 30 % van alle websites hier op de wereld, wat er echt heel erg veel zijn, worden gemaakt via het bedrijf wordpress hosting. Alleen waarom kiezen mensen voor wordpress? Doordat zoveel mensen er gebruik van maken staat het zeker goed aangeschreven en gebruiken steeds meer mensen het. Tevens is het voor hoe makkelijk het maken van een website kan zijn, erg gemakkelijk met de software van wordpress. Dit komt door de gemakkelijk te gebruiken templates die te gebruiken zijn. De templates bestaan uit diverse thema’s en plugins, zo is het erg makkelijk om van niets, iets op te bouwen. Als je denkt aan een template, dan denk je snel dan heeft vast iedereen hetzelfde. Dit is niet zo, doordat wordpress de templates aanpast aan jouw wensen.

Voor het gebruik van wordpress hosting, zal je een hostingpakket aan moeten schaffen. Als eerste heb je het Core pakket. Dit pakket bestaat uit één database, bij dit pakket kun je gebruik maken van wel vijf e-mailadressen en de website zal 10 GB aan opslag hebben.

Ten tweede heb je het Pro pakket, waarbij je gebruik kan maken van wel 100 databases. Dit is een stuk meer dan dat het Core pakket aanbiedt. Bij het Pro pakket kan ook gebruik gemaakt worden van 100 e-mailadressen en heb je 100 GB aan opslag op de website.

Ten slotte heb je het Max pakket waarbij je een onbeperkt aantal aan databases en e-mailadressen hebt met wel 250 GB aan opslag!