Volg een BHV cursus in Zoetermeer

Ben je een ondernemer in de regio Zoetermeer en wil je je team versterken op het gebied van veiligheid en gezondheid? Dan ben je bij het juiste adres bij de G4S Training & Safety locatie bhv cursus Zoetermeer. Deze trainingslocatie is uitermate geschikt voor het volgen van verschillende trainingen en cursussen op het gebied van BHV, EHBO, gasmeten, crisismanagement en nog veel meer. Er worden meerdere cursussen op verschillende momenten van elke maand gehouden, zodat er altijd de mogelijkheid is om de cursus die jij wilt volgen er te kunnen doen.

De faciliteiten in Zoetermeer

De G4S Training & Safety locatie in Zoetermeer is geschikt voor veel EHBO en BHV cursussen, van de basisopleiding tot de herhalingscursus en specifiekere cursussen die je tijdens je werkzaamheden nodig kunt hebben. Denk hier bijvoorbeeld aan brandjes blussen, ploegleider worden of ernstig letsel behandelen. Daarnaast is de G4S Training & Safety locatie Zoetermeer erg geschikt voor industriële trainingen. Het werken met een gasmeter of de functie van buitenwacht op je nemen zijn cursussen die hier geregeld worden gegeven. Alle cursussen worden in realistische settings gegeven, zoals een laboratorium, kantoorruimte of bouwplaats, zodat je ook goed kunt oefenen hoe je de opgehaalde kennis in de praktijk kunt uitoefenen. De cursussen bestaan voor een groot deel uit praktijkopdrachten, zodat de lesstof ook echt blijft zitten en je ook echt weet wat er met de theorie gedaan moet worden.

Een BHV cursus volgen

Wil je een BHV cursus hier in Zoetermeer volgen? Of op het gebied van EHBO en industriële werkzaamheden je kennis verbreden? Dan kun je via G4S eenvoudig kijken welke trainingen er gedaan worden en je hiervoor inschrijven. De trainingen zijn van korte duur en je krijgt een erkend diploma bij het slagen, welke minstens twee jaar geldig is afhankelijk van de cursus. De G4S Training & Safety locatie is gevestigd op de Radonstraat nummer 100, 2718 TA in Zoetermeer. Je kunt de locatie eenvoudig via de A12 en Rotterdam met de auto bereiken en er komt ook een bus in de buurt voor wie met het openbaar vervoer reist.