Koek en Zopie kraam

Kan je zelf een koek en zopie kraam maken?

Het lijkt misschien zo makkelijk, een koek en zopie kraam maken maar is dit ook daadwerkelijk het geval? Deze schattige kraampjes die je de herinneringen van vroeger geven, toen de winters nog daadwerkelijk winters waren, we konden schaatsen op natuurijs en de kinderen konden opwarmen met een lekker kopje warme chocomelk en de ouders met een heerlijk kopje zopie met een heerlijke koek zoals de kano. 

Hoewel dit misschien niet meer hetzelfde is, kunnen we wel ons best doen om dit voor elkaar te krijgen. Hierdoor worden de koek en zopie kramen nog steeds gebruikt in de winterperiode voor een kerstmarkt of bij de schaatsbaan. 

Koek en Zopie kraam

Wat heb je nodig?

Wanneer je graag een koek en zopie kraam wilt maken, heb je voornamelijk aardig wat hout en geduld nodig. Natuurlijk maakte ze dit vroeger zelf maar tegenwoordig is dit helemaal niet meer nodig. Zo kan je makkelijk een koek en zopie kraam kopen maar ook huren. Zeker als je de kraam alleen maar in de wintermaanden gebruikt, zul je waarschijnlijk beter uitkomen om de kraam te huren. Op deze manier krijg je de standaard koek en zopie kraam en kan je hem zelf leuk aankleden.