fiets opbergen tuin

Fiets opbergen tuin, zo doe je dat!

Fiets opbergen tuin, hoe doe je dat? Veel mensen hebben een schuur waar ze hun fietsen kwijt kunnen. Maar wat moet je als je geen schuur hebt of je fietsen op een andere manier wenst te stallen? Ik heb een goede tip voor je! Provelo biedt diverse oplossingen op het gebied van het stallen van fietsen.

Opties

fiets opbergen tuinJe kunt kiezen uit een aantal opties, namelijk:

  • Velo-Boxx HOME
  • Velo-Boxx PRO
  • Velo-Boxx GARDEN

De Velo-Boxx HOME is geschikt voor het stallen van 3 grote fietsen. Wil je meer fietsen kunnen stallen? Dan kun je het beste kiezen voor de Velo-Boxx PRO, daar passen tot 5 fietsen in inclusief fietstassen en een kinderzitje. De Velo-Boxx GARDEN is naast het fiets opbergen in de tuin ook geschikt voor het opbergen van tuingereedschap en afvalcontainers. Deze Velo-Boxx GARDEN is in een donkergroene kleur gespoten, hierdoor valt het model minder op in je tuin.

Prima oplossing

De Velo-Boxx opbergers zijn een prima oplossing wanneer je je fietsen op een goede en mooie manier wilt opbergen. Het is afsluitbaar en kan op privé terrein of openbare weg worden geplaatst. De Velo-Boxx is sterk, slijt niet en is bestendig tegen diefstal. De box heeft geponste gaten, wat ervoor zorgt dat de kans op vandalisme kleiner is. Jouw fietsen zijn beschermd tegen vuil, bladeren, sneeuw en regenwater. Ook de containerkast is ideaal.