Zonnescherm motor

Ik was verplicht op zoek naar een nieuwe zonnescherm motor! Mijn oude motor voor de zonnescherm is helaas kapot gegaan waardoor ik de scherm niet meer gebruiken kan. Balen aangezien het nu toch lekker weer begint te worden om in de tuin te gaan zitten. Nu dat ik in de stad aan het zoeken ben geweest naar een nieuwe motor baalde ik enorm, ik kon nergens een goede motor vinden voor het scherm.logo (2)

Door op het internet te zoeken  ben ik terecht gekomen bij de Zonnerij. Hier hadden ze diverse motoren  aangeboden voor een zeer aantrekkelijke prijs! Ik hoefde me in ieder geval geen zorgen te maken voor de kosten aangezien het kosteloos naar je woning bezorgd wordt. Sinds dat ik bij hun de motor heb gevonden waar ik al een tijd naar op zoek was heb ik besloten om niet verder te zoeken, ik wilde het liefst meteen bestellen zodat ik snel weer gebruik kan maken van mijn zonnescherm!

Al met al werd de motor zo snel mogelijk bij mij bezorgd, geleverd met een handleiding hoe dat ik de motor zo snel mogelijk kan monteren en er weer gebruik van kan maken!