Betonplex

Maak je eigen bekisting

Voor het maken van een bekisting om beton te storten, wordt in de meeste gevallen betonplex gebruikt. Ideaal omdat het hout een glad oppervlak heeft, eenvoudig in te smeren is met olie zodat het beton niet hecht aan de beplating. Maar met betonplex platen aanschaffen heb je nog meer voordelen, de platen zijn ook zeer sterkt door de gladde laag.

Betonplex

Voor meer doeleinden geschikt

Betonplex wordt niet alleen gebruikt voor het maken van betonbekistingen, ook wanneer je een gladde vloer of ondergrond nodig hebt kun je de platen uitstekend gebruiken. Wil je voor je tuin een hok maken voor de dieren, is het materiaal ook uitstekend geschikt omdat het geen vocht doorlaat. Zo zijn er verschillende doeleinden om de platen te gebruiken.

Op maat gemaakt voor je klus

Heb je de platen nodig om een betonbekisting te maken, betonplex platen aanschaffen doe je bij multiplexoutlet.nl. Niet alleen voor hele platen, maar ook platen op maat zodat je direct kunt beginnen met de constructie voor het beton. De platen zijn te verkrijgen in verschillende diktes, lengtes en ook breedtematen. Smeer voordat je de bekisting in elkaar zet altijd de platen in met olie, zo voorkom je dat de beton aan de platen hecht.