lichtbak gevel bestellen

Een lichtbakgevel bestellen: hier moet je op letten

Ken je die winkels of evenementen die van een afstand te zien zijn door die grote, lichtgevend letters? Daarvoor heb je een lichtbak nodig. Een lichtbak gevel bestellen kan het verschil maken tussen een winkel waar iedereen voorbij loopt en eentje die direct opvalt.

lichtbak gevel bestellen

Je merk herkenbaar maken

Met zo’n lichtbak kun je jouw logo, bedrijfsnaam, evenement of ander element van je zaak extra op doen vallen met grote, lichtgevende tekens. Je ziet bijvoorbeeld vaker dat een gevel de bedrijfsnaam bevat en dan vaak ook nog in kleuren die passen bij het bedrijf. Als je dus een lichtbak gevel wil dan moet je in ieder geval nadenken over:

  • de afmetingen
  • de kleuren
  • de lettertypes
  • de tekens
  • horizontaal of verticaal

Wat voor gevel je hebt

Afhankelijk van het soort gevel dat je hebt, kun je een lichtbak horizontaal of juist verticaal bevestigen. Horizontaal zien we het vaakst maar dit is dan ook meteen het meest cliché. Wil je echt opvallen en laat je ontwerp en gevel het toe? Dan kun je kiezen voor een verticaal ontwerp. Je kunt je tevens altijd laten adviseren door een ervaren persoon. Vaak kan het bedrijf dat levert ook advies geven.