horecaparasols

Tip: horecaparasols

horecaparasolsHorecaparasols, welke horeca onderneming heeft dit nou niet? Ik ga het hier vandaag over hebben omdat een goede vriend van mij dit namelijk niet had. Hij heeft een eigen restaurant met een prachtig terras. Hij heeft alleen een probleem. Als het begint te miezeren zijn al zijn klanten natuurlijk weg. Buiten dat is het terras erg kaal en valt er nog veel meer uit te halen. Toen ik dit pas geleden aan hem vertelde was hij het vrijwel meteen met mij eens.

We besloten daarom om samen het internet op te gaan. Na veel recensies gelezen te hebben kwamen we uit op de website van Xterior. Hier vonden we al snel een model dat perfect op zijn terras zou passen en deze besloot mijn vriend te bestellen. Hij heeft dit gedaan voor een mooie prijs en hij kan niet wachten tot dat ze binnenkomen.

Wat een top idee!

Inmiddels heeft hij zijn aankopen al binnen en staan ze al op zijn terras. Hij merkt nu al dat er meer klanten komen en buiten dat ziet het terras er ook nog eens een stuk minder kaal uit. Hij heeft dus een goede aankoop gedaan!