Xterior logo

Horeca parasols op maat gemaakt

Op de binnenplaats van ons restaurant staat altijd lekker veel zon. Deze binnenplaats is daarom ook de perfecte plaats om van de zon te genieten en ook nog eens lekker te eten. Het is ons wel opgevallen dat als de zon te hard schijnt dat mensen dan weer snel naar binnen gaan wat weer voor verwarring kan zorgen met het tafel systeem.

Oplossing

We hadden wel van die horeca parasols maar deze gingen totaal niet samen met het nieuwe interieur. Een van de belangrijke plusplunten van ons restaurant is dat het er geweldig uitziet en het interieur ga je niet in veel andere restaurants vinden.

Omdat de horeca parasols op de binnenplaats moesten staan moesten we natuurlijk rekening houden met de afmetingen. Wij hebben al eerder gebruik gemaakt van Xterior en daarom hebben we weer contact opgenomen en een afspraak gemaakt.

Tijdens de afspraak werd het duidelijk dat dit maatwerk ging worden. We konden de afmetingen helemaal zelf uitzoeken en de kleur konden we helemaal personaliseren. Dit was natuurlijk ideaal voor ons. De offerte werd opgesteld en deze was verrassen voordelig voor maatwerk.

De horeca parasols hebben we al een aantal weken in gebruik en ik moet zeggen dat het er ook nog eens strak uit ziet!

horecaparasols