Wat ga je doen als commercieel administratief medewerker?

Ben jij van plan om aan de slag te gaan als commercieel administratief medewerker? Dan kun je altijd wel ergens aan de slag komen. De rol van commercieel administratief medewerker moet in elke onderneming vervuld worden, ongeacht in welke branche je werkt of waar het doel van je bedrijf zich op richt. Als je aan de slag wil gaan als commercieel administratief medewerker, komt er meer kijken bij je werkzaamheden dan alleen verkopen realiseren. Waar je allemaal mee bezig kunt zijn in deze functie en welke kennis en ervaring je hiervoor nodig hebt is allemaal dankzij de opleidingen van Fabius te leren.

De vervulling van de functie

Als commercieel administratief medewerker heb je een belangrijke functie in het bedrijf. Je bent als het ware de schakel tussen collega’s die op kantoor en op locatie of thuis werken. Een goede coördinatie en communicatie tussen deze groepen zorgt ervoor dat iedereen efficiënt kan werken. Daarnaast is contact met klanten erg belangrijk, deze zijn degene die ervoor zorgen dat de commerciële doelen van het bedrijf ook behaald worden. In beide gevallen is goed communiceren een must.

Hoe ziet de opleiding eruit?

Om een goede commercieel administratief medewerker te worden, kun je bij Fabius de opleiding Commercieel Medewerker Binnendienst volgen. Hierin leer je alle belangrijke aspecten om op een goede manier je werkzaamheden te volbrengen. Afspraken maken, offertes uitschrijven, helpen bij acties op het gebied van verkoop en marketing, communiceren via de mail, telefoon en face-to-face. Alles wat er komt kijken bij het vervullen van je functie wordt hier op een laagdrempelige en begrijpelijk manier uitgelegd. Deze opleidingen kun je invullen zoals jij dat wilt en volgen naast je gewone werkzaamheden. Zo hoeft je huidige werk niet ten kosten te gaan van je nieuwe functie. Ook commercieel administratief medewerker worden is door de opleidingen van Fabius een kwestie van tijd.