Ik hou van mijn Timberland sandaal

Normaal gesproken loop ik absoluut niet met sandalen, echter toen ik de Timberland sandaal aantrok merkte ik enorm veel verschil. Mijn voeten waren op eens een stuk beter ondersteund, iets wat ik al lang niet meer gehad heb. Het moment dat ik toen die tijd de sandalen wilde kopen in de winkel hadden ze niet de kleur die ik graag wilde hebben waardoor ik ze had laten liggen. Wel met de achterliggende gedachtes dat ik regelmatig terug kom om te kijken of dat ze er weer zijn.logo-nl

Mijn vriend had de gouden tip gegeven om eens op het internet te zoeken, wellicht verkopen ze het ook online? Met de gedachtes dat het wel eens waar kon zijn ben ik online gaan zoeken. Al vrij snel terecht gekomen op de website van Van Bommel schoenmode! Hier verkocht ze gewoon mijn Timberlands! En ook nog eens in mijn maat, én kleur….

Ik was verbaasd dat ik toch nog mijn sandalen kon bestellen. Heb ook niet langer gewacht of verder gezocht, meteen gekozen om ze te bestellen. Sindsdien weet ik maar al te goed dat mijn voeten een stuk minder pijn doen als wat ze deden met mijn vorige sandalen.