Daamen_Interieur_logo-3

Een nieuwe Arco tafel gekocht

Mijn oude meubels in de woonkamer begonnen mij te irriteren. Alles ging langzamerhand kapot en een groot deel van mijn meubels zat onder de krassen. Het leek mij daarom een goed idee om op zoek te gaan naar meubels. Een tijdje geleden had ik een mooie Arco tafel gezien bij een winkel bij mij in de buurt. De tafel was blijven hangen en daarom ben ik weer langs de winkel gegaan om de tafel aan te schaffen.

De winkel

Die mooie Arco tafel had ik gezien bij Daamen Interieur en daarom ben ik weer naar die winkel gegaan. Gelukkig stond de tafel er nog en daarom heb ik met de verkoper een aantal afspraken gemaakt over de prijs en de levering. Alles was mogelijk en ik ben heel erg goed geholpen door de verkoper.

Arco-tafel-essenza-1-2-300x198De tafel werd een week later bij mij thuis afgeleverd. Door de medewerkers van het bedrijf is mijn tafel helemaal in elkaar gezet. In het begin twijfelde ik wel over de kleur, maar toen de tafel eenmaal in mijn woonkamer stond vond ik de kleur geweldig. Het hout komt heel mooi tot zijn recht in mijn woonkamer en ik ben tevreden!