Tips voor het huren van een tent

Om een leuk evenement te organiseren moet er aan verschillende spullen gedacht worden. Bij een leuk festival komen bijvoorbeeld niet alleen de artiesten kijken, maar ook tenten, podia, eten en drinken en genoeg sanitaire voorzieningen. Bij een tenniswedstrijd is het belangrijk dat er tribunes staan waar het publiek op kan zitten. Als deze spullen niet aanwezig zijn bij een festival kan alles al snel in duigen vallen. Je wilt de bezoekers een ontzettend leuke dag bieden met alles erop en eraan en dat kan met Kuijf.

Voor elk evenement een tent

Al meer dan 90 jaar is verhuurbedrijf A. Kuijf & Zn. een bekende naam in de evenementen wereld. Voor alle soorten evenementen kan je hier terecht voor podia, tenten en tribunes. Ga voor een all-in-formule en huur niet alleen podia, tenten en tribunes maar ook alle bijbehorende spullen. Denk hierbij aan de aankleding van tenten, cateringbenodigdheden, verwarming, airconditioning en aggregaten. Voor elk evenement zijn er verschillende aankleding mogelijkheden aanwezig om van elk evenement een waar feest van te maken. Van eenvoudige aankleding tot heel uitbundig en luxe aankleding.

Kuijf pagodetent verhuur

De pagodetenten kent iedereen wel. Dit zijn de tenten met het herkenbare hoge puntdak. Deze tenten zie je vaak op bruiloften, beurzen en evenementen. Deze tent is praktisch en stijlvol tegelijk. De tent kan ook nog eens gekoppeld worden waardoor er een grote overdekte ruimte ontstaat. Een groot voordeel van de pagodetenten is dat deze snel staan en dus weinig tijd in beslag neemt om in elkaar te zetten. Bij Kuijf zit je aan het juiste adres voor je pagodetent verhuur. Zo blijft er meer tijd over voor bijvoorbeeld de aankleding of andere belangrijke punten die aandacht nodig hebben voor het evenement.