De meest gespeelde racing games van 2021

Wanneer we kijken naar het spelen van games heb je veel verschillende branches, zo kun je schiet spellen leuk vinden maar je kan bijvoorbeeld ook voor racing games kiezen. Racing games zijn niet bepaald de games waar iedereen gelijk voor zou kiezen maar toch zijn racing games erg gewild voor bepaalde mensen. Hieronder geven wij aan wat de meest gespeelde games / beste racing games van 2021 zijn.

F1 2021 

De populairste racing game die gebaseerd is op de echte formule 1, je hebt in deze game ook een carrièremodus. In deze carrière modus kunnen ook jouw vrienden deelnemen aan je carrière en kun je dus ook samen spelen.

MotoGP 21

Deze game is de 11e game in een race serie voor tweewielers, aan deze versie kun je duidelijk merken dat er een grote vooruitgang is geboekt in de game. Het is een buitengewoon realistisch spel waardoor je een goede ervaring kunt beleven.  

DIRT 5

DIRT 5 is een populaire rally simulator waarbij telkens nieuwe en extra functies komen. Doordat ze telkens nieuwe content toevoegen blijft de game erg populair en blijven mensen het dus spelen.

Project Cars GO

Project Cars GO heeft onlangs een mobiele versie uitgebracht om speler de kans te bieden om hun wijsvinger vaardigheden te laten zien in een race met supercars. Je hebt in de game verschillende soorten circuits, auto verzamelingen en autoklassen. Het spel brengt hoge spanning ondanks je het op een klein scherm speelt.

Heb jij nou het idee dat een racing game helemaal bij jou past? In de Ubisoft Store kun verschillende racing games vinden met de beste speelervaring.