hip geboortekaartje

Goedkoop hip geboortekaartje online versturen

Een hip geboortekaartje hoeft niet altijd duur te zijn. Zo heeft Kiss Cards goedkope geboortekaartjes die ook nog eens gemakkelijk online te versturen zijn.

Kosten geboortekaartje

1417006756_resxDe kosten voor hippe geboortekaartjes zijn soms enorm hoog, maar door deze online te bestellen via Kiss bespaar je een hoop geld. Alle geboortekaartjes kosten €1,50 per stuk en worden voor die prijs ook nog eens gratis verzonden. De geboortekaartjes zijn van hoge kwaliteit en zijn ook nog eens personaliseerbaar. Zo kun je elk element op het kaartje zelf aanpassen zodat het echt het kaartje wordt dat je in gedachten hebt. Ook zijn er veel verschillende kleuren enveloppen beschikbaar die €0,25 per stuk kosten.

 

Gratis proefdruk

Heb je een geboortekaartje naar hartenlust aangepast en ben je benieuwd hoe hij eruit komt te zien in het echt? Bij kissgeboortekaartjes.nl ontvang je jouw eerste proefdruk helemaal gratis thuis! Zo weet je zeker dat het ontworpen kaartje eruit ziet zoals je wilt. Wil je meer proefdrukken ontvangen dan betaal je de gebruikelijke prijs voor een geboortekaartje van €1,50. Bij het aanvragen van een proefdruk maak je automatisch een account aan. Het voordeel van een account is dat jouw ontworpen kaartje hier wordt opgeslagen zodat je deze later gemakkelijk terug kunt vinden.