BBQ eindhoven

Leuk personeelsuitje? Wat dacht je van BBQ Eindhoven! 

Een BBQ eindhoven valt eigenlijk altijd goed in de smaak. Wanneer jij een personeelsuitje gaat organiseren is het altijd lastig omdat iedereen andere interesses heeft en je wilt natuurlijk wel dat iedereen het naar zijn of haar zin heeft. Over het algemeen valt een goede BBQ altijd goed in de smaak. Want zeg nou zelf, iedereen moet eten en waarom dan niet samen? Daarom is een BBQ perfect voor een personeelsuitje. Wel zijn er een paar dingen om rekening mee te houden bij het organiseren van deze BBQ. 

BBQ eindhoven

Vraag naar persoonlijke voorkeuren voor de BBQ

Voordat jij inkopen gaat doen is het belangrijk om persoonlijke voorkeuren van je personeel te vragen. Nu hoef je niet aan iedereen te vragen wat voor vlees of brood ze specifiek lekker vinden. Wel is het belangrijk om rekening te houden met allergieën of diëten zoals vegetariërs, veganisten, gluten of melk allergie. Komen er te veel mensen om dit op de man af te vragen? Maak dan een simpele enquête en stuur deze via de mail rond. Zo weet jij binnen no time wat je moet halen. 

Naast de persoonlijke voorkeuren heb jij een locatie nodig voor de BBQ. Heb jij een klein bedrijf waar je buiten in de bedrijfstuin of omgeving de BBQ aan kan zetten? Perfect, doe dat dan vooral. Echter zijn er veel bedrijven die hier echter of geen plek voor hebben of simpelweg te veel personeel hebben om dit te realiseren. Ga dan opzoek naar een extern bedrijf die een locatie of zelfs de hele BBQ kan organiseren. Zo heb jij er ook zo min mogelijk werk aan.