Kies campagne voor feesten en partijen

Ga jij binnenkort een feestje geven? Zodra de corona voorbij is zullen veel mensen feest gaan vieren. Campagne kan zo’n feest nog specialer maken. Champagne is een heel bekende soort drank dat vooral gedronken wordt bij speciale gelegenheden, zoals feestdagen, verjaardagen en bruiloften. Het ploppen van de kurk en het proosten daarna, is het start signaal van veel feestjes of gelegenheden. Champagne is van zichzelf al erg feestelijk, maar wist je dat je het nog feestelijker kan maken door er cocktails van te maken? Dit is iets nieuws en ook zeker een aanrader! Zo worden er wel eens echte champagne feestjes gegeven waar de gasten allemaal champagnecocktails gaan maken en gezamenlijk op drinken.

De cocktails

Van de champagne worden dan vaak leuke en exotische cocktails gemaakt. Op het internet zijn veel recepten te vinden voor het maken van dit soort cocktails. Je kunt bijvoorbeeld vers fruit toevoegen of van klassieke cocktails een champagnecocktail maken. Voor zo’n champagne feestje is het natuurlijk erg leuk om alles helemaal in stijl te versieren etc. Zo is het erg leuk om champagnekoelers te kopen of huren. Dit geeft gelijk een chique sfeer. Voor een extra speciale look is het leuk om eigen ijsblokjes te maken met bijvoorbeeld bloemblaadjes of bessen mee in te vriezen. Dit geeft gelijk een fruitige/zoete smaak.

Ben je benieuwd geworden? Voor alle leuke ideeën die je hebt gevonden kun je de ideale champagne kopen en vinden op www.degoudenton.nl . Bij de Goudenton kun je veel verschillende soorten champagne vinden en er zal dus zal altijd wel iets lekkers voor jouw feestje tussen zitten.