Bedankje

Een bedankje, meer dan een woordje ‘bedankt’

Je wil iemand bedanken met een bedankje. Maar je weet niet goed hoe? Dat valt volkomen te begrijpen. Iemand bedanken is namelijk vaak meer dan alleen maar ‘bedankt’ zeggen. Soms volstaan woorden om iemand duidelijk te maken dat hem of haar dankbaar bent om iets. Soms volstaat een klein gebaar hiervoor. Maar het kan ook zijn dat je graag iets groters terug wilt doen voor die bepaalde perso(o)n(en).

logoBedankmoment

Wanneer en hoe we iemand bedanken is heel erg afhankelijk van het moment dat we ervoor uitkiezen. Iemand bedanken kan namelijk op heel wat verschillende momenten: op een belangrijke gelegenheid maar evengoed in een kleine, intieme sfeer.

Bij Memoriae zijn heel wat kleine en fijne bedankjes te vinden. Enkele voorbeelden hiervan zijn: bloemzaadjes, bloembolletjes, keukenkruiden, eetbare bloemen of fairtrade koffiepads en/of theezakjes. De bloembedankjes kunnen eventueel ook gecombineerd worden met een bedank- of wenskaartje.

Deze bedankjes zijn ideaal om de ander te tonen dat hij of wat hij doet ten zeerste gewaardeerd wordt. Memoriae denkt met u mee en maakt gratis verschillende proefdrukken om te komen tot het beste resultaat om iemand een mooi en origineel bedankje te kunnen aanbieden.