opslag

De olie opslag van Denios

inpandig opslagBij het bedrijf waar ik werk wordt veel met oliën gewerkt. De oliën die worden gebruikt zijn ontzettend duur en kostbaar en daarom is het belangrijk dat de olie opslag goed gedaan wordt. Het is namelijk wel eens voorgekomen dat er wat olie is gaan lekken en dat was heel erg zonde.

Goede oplossing

De olie was toen gaan lekken, omdat deze uit het schap was gevallen. In de olie opslag wordt alles in grote plastic flessen bewaard. Een van deze plastic flessen was toen zo hard gevallen dat deze begon te lekken. Door een menselijke fout is er best wel veel geld verloren gegaan en daarom is het bedrijf Denios ingeschakeld.

Als de olie niet makkelijk kon vallen dan was er niks gebeurt en daarom is er een nieuwe kast aangeschaft bij Denios. De kast die is aangschaft zorgt er voor dat de olie goed op temperatuur blijft en niet zomaar kan vallen.

Omdat er best wel veel olie was, zijn er wel een aantal kasten besteld. De kasten zijn heel erg fijn in gebruik en zo weten wij zeker dat de olie niet zomaar uit het schap kan vallen. In de toekomst wordt Denios zeker vaker benadert!