kunststof stapelbakken

Kunststof stapelbakken kopen

Voor ons magazijn was ik op zoek naar een professioneel bedrijf dat kunststof stapelbakken kon leveren in grote marges. Deze heb ik afgelopen week gevonden, namelijk: JekaShop. Een grote aanbieder in deze branche waar veel mensen over te spreken zijn. Zo beschikken zij over een groot assortiment, zodat je altijd hetgeen kan vinden waar je naar op zoek bent. Tevens hanteren zij scherpe prijzen vergeleken concurrenten. 

Kunststof stapelbakken in diverse maten en kleuren

Bij JekaShop zijn de kunststof stapelbakken in diverse kleuren, lengtes, breedtes en hoogtes te bestellen. Zo kan je het precies samenstellen zoals jij wilt. Dit is natuurlijk ideaal aangezien wij producten leveren van verschillende hoogtes. De stapelbakken zijn momenteel in het blauw, rood of grijs te bestellen. Indien gewenst is het te bestellen met grijpgat. 

kunststof stapelbakken

Staffelkorting bij JekaShop

Zodra je meerdere producten bestelt kom je in aanmerking voor een staffelkorting. Deze korting kan flink oplopen afhankelijk van het aantal bestelde producten. Als je de bestelling definitief maakt heb je binnen max 3 werkdagen je bestelling al binnen. Een topservice als je het mij vraagt. Bij vragen zijn zij telefonisch en per mail bereikbaar.