NLP opleiding bij Iepdoc

boekenstapel_kader-275-3NLP staat voor Neuro Linguistisch Programmeren en is een methode om mensen hun doelen te laten bereiken d.m.v. de drie elementen: een werkwijze die subjectieve ervaring bestudeert, een werkwijze om te modelleren en een communicatietechnologie. Iepdoc heeft in 1981 NLP naar Nederland gehaald en biedt de volgende twee opleidingen van een jaar aan.

Opleiding practitioners

Deze NLP opleiding is te volgen met een minimaal hbo-niveau. Deze opleiding geeft je een sterke basis, waarop je kunt bouwen. Voor deze opleiding maakt het dan ook niet uit als je deze opleiding doet voor je eigen persoonlijke ontwikkeling, of met het idee om coach te worden. Deze opleiding is verdeeld in vier periodes van zeven blokken. Ook zijn er extra avondsessies te volgen.

Opleiding master practitioners

Wanneer je nog professioneler te werk wilt als coach consultant of manager en je zelf ook wilt werken aan persoonlijke veranderingen, dan is dit vervolgtracjet een goede keuze. Met deze opleiding verdiep je je dan ook o.a. in het modelleren en de kunst van taal. Deze opleiding is verdeeld in zeven verplichte blokken met de vrije keuze om extra avondsessies en workshops te volgen.