Heftruck diploma behalen

Heftruck diploma behalen

Wil jij een heftruck diploma behalen? Dat kan op een leuke, snelle manier bij PTC Opleidingen in Vianen. Ik heb zelf erg goede ervaringen met dit opleidingscentrum en daarom vertel ik er graag meer over.

Heftruck diploma behalenHeftruck diploma behalen in één dag

Afgelopen zomer vroeg mijn baas of ik het leuk vind om af en toe bij te springen bij de logistieke afdeling. Dit betekende wel dat ik mijn heftruck diploma moest behalen. Ik vond dit erg leuk en besloot om deze kans met beide handen aan te grijpen. Zo ben ik namelijk ook breed inzetbaar binnen het bedrijf en heb ik meer afwisseling in mijn werkzaamheden. Al snel had ik een afspraak gemaakt voor de ééndaagse cursus van PTC Opleidingen. Tijdens de cursus werd zowel een gedeelte theorie als de praktijk behandeld. Afsluitend moet je een examen afleggen. Gelukkig heb ik dit behaald en zo kon ik al binnen één dag mijn heftruck diploma behalen.

Ik kan deze cursus absoluut aanraden aan iedereen die zijn heftruck diploma wil behalen. Zo kun je op een veilige en verantwoorde manier werken en ben je goed op de hoogte van de regelgeving. Dit bedrijf komt trouwens ook op locatie om de cursus te verzorgen! Informeer eens naar de mogelijkheden.