mobiele toilet verhuur

Vergeet de menselijke behoefte niet!

Al staat de evenementenbranche op dit moment vrijwel helemaal stil door de huidige lockdown, toch zijn er nu al evenement managers bezig met het plannen van de zomerfestivals van 2022. Iedereen hoopt dat ook de beginnende evenement managers komende zomer de kans krijgen om hun theater, muziek, of voedsel evenement te organiseren. De jonge managers hebben veel om aan te denken, maar soms vergeten ze het meest stinkende zaakje: het sanitair bij buitenevenementen. Evenementen die plaatsvinden in concertzalen of theaters zijn natuurlijk standaard voorzien van vast sanitair, maar bij buitenevenementen zoals festivals en buitenfeesten is dit helemaal niet vanzelfsprekend. Gelukkig is dit eenvoudig op te lossen dankzij de mobiele toilet verhuur

mobiele toilet verhuur

Wat wordt er verhuurd

Bedrijven voor mobiele toilet verhuur verhuren uiteraard verplaatsbare toiletten. Daarnaast verhuren ze ook verplaatsbare wastafels, drinkfonteinen, en vaak ook nog douches. Deze douches kunnen bijvoorbeeld nog wel eens goed van pas komen bij waterevenementen op het strand bijvoorbeeld. 

Bij sommige bedrijven zijn de toiletten alleen maar per stuk te huren vanaf zo’n honderd euro per week. Natuurlijk is dit voor evenementen zoals muziekfestivals veel te duur, aangezien er vaak wel twintig tot vijftig toiletten gehuurd moeten worden. Gelukkig zijn er voor grootschalige mobiele toilet verhuur specifieke bedrijven die een steeds lagere prijs vragen per gehuurd toilet, naarmate het aantal gehuurde toiletten stijgt. Vergeet dus nooit, wanneer jij een evenement organiseert, om goed na te denken van wie jij je toiletten huurt!